Törzsutas kártya:

Minden utasunknak az első utazása során törzsutas kártyát biztosítunk, mellyel kedvezményben részesítjük.

Az 5. utazása árából 10 % kedvezményt biztosítunk , így hosszú távon is megéri velünk utazni!

Célunk az, hogy ,hogy elégedett utasaink között tudhassuk Önt.

Kérjük, hogy a kedvezmények eléréséhez hozza el Törzsutas kártyáját,hogy regisztrálhassuk utazását !

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Elérhetőségeink az alábbi linkre kattintva érhető el: Kapcsolat

Ajánljon ismerőseinek Minket, mi pedig 10% kedvezményt biztosítunk az Ön részére:


Amennyiben Ön ajánlja cégünket és az ajánlott személy velünk utazik Önre hivatkozva, úgy Önt a következő utazása során 10 % kedvezményben részesítjük.

A kedvezmény igénybevételének feltétele,hogy Ön regisztrálva legyen rendszerünkben, hiszen az ajánlást ez alapján tudjuk ellenőrizni, valamint regisztrálni.

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Használja ki az aktuális kedvezményeinket és keressen Minket bizalommal !
Elérhetőségeink az alábbi linkre kattintva érhető el: Kapcsolat

Szerződéses járatok - Munkaerő szállítás Munkáltatóknak és alkalmazottaknak

Az Európa-Transport arra törekszik, hogy versenyképes árat biztosítson a munkáltatók részére, hiszen minden vezetőnek fontos, hogy a költségeket minimumon, a bevételt viszont maximumon tartsa. 

Fontos megítélés munkavállaló / alkalmazott szempontból az is, hogy ha a cég nem tudja / nem szeretné állni az utazás díját, akkor képes – e biztosítani partnert,  aki az általános piaci környezettől olcsóbban vállalja a hazautazást / kiutazást.

Gondoljon bele, hogy az alkalmazottak loyalitása, elkötelezettsége mennyivel növekedne, a lemorzsolódás, fluktuáció mennyivel csökkenne ha Ön, mint a cég vezetője biztosít részükre egy kedvezőbb lehetőséget a rendszeres utaztatásra.

Ha Ön munkaerő kölcsönzéssel foglalkozik és számtalan kiválasztási folyamatban részt vesz a megfelelő munkaerő kiválasztásához, akkor is számíthat ránk. A leendő alkalmazotjának egy hatalmas biztonságot nyújt, hogy a leendő cég gondoskodik arról is,hogy a megfelelő időben, a megfelelő szolgáltatással, kedvező áron részt vehessen az interjúztatási folyamatban / teszt munkán, esetleg próbaidőn.

/Szerződéses járat Magyarország, Szerződéses járat Budapest, Szerződéses járat Nógrád, Szerződéses járat Kecskemét, Munkaerő szállítás, Munkás járat/

Kérje egyedi ajánlatunkat e-mailben díjmentesen, kötelezettségek nélkül!
Elérhetőségeink az alábbi linkre kattintva érhető el: Kapcsolat